Π.Ε.Π.Π.:Διενέργεια διαδικτυακών σεμιναρίων.

Η Πανελλήνια Ένωση Προπονητών Ποδοσφαίρου είναι στηv ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει ότι ξεκινάει μια σειρά από διαδικτυακά σεμινάρια, στα οποία θα σuμμετέχουν οι Εκτελεστικές Επιτροπές των συνδέσμων-μελών της, έτσι ώστε να εκμεταλλευτούμε την ευκαιρία για να διευρύνουμε τις γνώσεις μας, με αφορμή αυτή την παραμονή μας στο σπίτι. Τα σεμινάρια θα αποτελούνται από 5 θεματικές ενότητες, οι οποίες θα περιλαμβάνουν, την προπόνηση τερματοφύλακα, τις ακαδημίες και τις αναπτυξιακές ηλικίες αλλά και την ανάλυση και σχεδιασμό μιας προπονητικής μονάδας, τόσο για το επαγγελματικό, όσο και για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.
Η αρχή θα γίνει την Δευτέρα 23 Νοεμβρίου και ώρα 20:30, μέσω της πλατφόρμας Zoom meating και η Εκτελεστική Επιτροπή κάθε συνδέσμου είναι υποχρεωμένη να διαθέτει στα μέλη της την σύνδεση (link), την οποία θα παραλάβει από τον υπεύθυνο σεμιναρίων της ΠΕΠΠ.
Ομιλητής-παρουσιαστής του 1oυ σεμιναρίου, θα είναι ο κ. Αθανάσιος Τερζής, προπονητής ποδοσφαίρου UEFA Α, καθηγητής φυσικής αγωγής, με θέμα «Διάσπαση του αντιπάλου από τις πτέρυγες-τοποθετήσεις κινήσεις και συνδυαστικό παιχνίδι, σύμφωναμε την τακτική του Pep Guardίola».
Στο τέλος κάθε σεμιναρίου, θα ανακοινώνονται οι λεπτομέρειες του επομένου σεμιναρίου.
Οι κωδικοί θα αποστέλλονται αυθημερόν στον υπεύθυνο κάθε συνδέσμου.
Σε μια δύσκολη περίοδο, μένουμε σπίτι , μένουμε υγιείς, μένουμε ενωμένοι ως προπονητές έτσι ώστε να βγούμε πιο δυνατοί και με περισσότερες γνώσεις και ενθουσιασμό ξανά στα γήπεδο.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αρέσει σε %d bloggers: