ΝΕΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ 2022-2023

Δημοσιεύθηκε ο Νέος Κανονισμός Προπονητών Ποδοσφαίρου της αγωνιστικής περιόδου 2022-2023. Ο Κανονισμός Προπονητών Ποδοσφαίρου 2022-2023 προβλέπει μεταξύ άλλων, τα εξής:

1) οι προπονητές ποδοσφαίρου έχουν το δικαίωμα να ασκήσουν το επάγγελμα αυτό ανάλογα με την κατηγορία του Δίπλωμα UEFA / Ε.Π.Ο τους και εφόσον είναι κάτοχοι Προπονητικής Ταυτότητας σε ισχύ.

2)στην Α Ερασιτεχνική Κατηγορία  ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ πρέπει να προσληφθεί προπονητής με Δίπλωμα τουλάχιστον UEFA B.

3)Λοιπές Κατηγορίες τοπικών ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων, δηλαδή Β Ερασιτεχνική ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ πρέπει να προσληφθεί προπονητής με Δίπλωμα UEFA C τουλάχιστον.

4) Τμήματα Υποδομής ΕΠΣ Σωματείων  Κ-6 / Κ-16 ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ πρέπει να προσληφθεί προπονητής  τουλάχιστον με Δίπλωμα UEFA C.

5) Οι Ενώσεις Ποδοσφαιρικών Σωματείων (Ε.Π.Σ.) δεν μπορούν να προσλαμβάνουν ως προπονητές των αντιπροσωπευτικών τους ομάδων ή ως περιφερειακούς προπονητές, τους προπονητές ή/και τους ιδιοκτήτες και τα συγγενικά πρόσωπα έως 1ου βαθμού των ιδιοκτητών των σωματείων-ακαδημιών ποδοσφαίρου που συμμετέχουν στα Πρωταθλήματα που διοργανώνει η κάθε Ε.Π.Σ.
Ως Σύνδεσμος θα κάνουμε ότι προβλέπεται σε συνεργασία με τους φορείς (ΕΠΣΦ, ΣΔΠΦ)και τους Παράγοντες των Σωματείων, με σκοπό να εφαρμοστεί ο Κανονισμός, καθώς και να  ενημερώσουμε και να συνδράμουμε για την ομαλή διεξαγωγή των τοπικών διοργανώσεων.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

RSS
Follow by Email